středa 30. května 2012

May favourites!

Čusík, po krátké odmlce se tu zase hlásím já, Terka :) Doufám že se máte alespoň z poloviny tak fajn jako já, protože minulý týden jsem rekreovala na ,,praxi" u Nastíka doma, tzn. menší výpomoc její mamče a jinak tancování na Ram zam zam a Voyage Voyage, dělání fotek webkou, koukání na videa z dětství do dvou ráno a následné vstávání kolem poledne. Takže takové menší prázdniny :) A pak přišel ten osudný víkend v Liberci, kam jsme se vydaly samy dvě na poukázky z DM do Babylonu :) Můžu vás ujistit, že pokud budete chodit na vrcholku Ještědu v botách na klínku, otočí se na vás zaručeně všichni okolní lidé :D Pak jsme si užívaly v aquaparku, a ten nás unavil natolik že po příchodu na penzion jsme padly za vlast do postele a nevzbudil by nás ani tank :D Druhý den, v neděli nás čekalo něco naprosto famózního, a to Babylonský wellness. Kdo tam ještě nebyl, tomu ho můžu doporučit všema deseti!! Něco tak úžasného jsme dlouho nezažily, strašně moc se nám tam líbilo a s klidným svědomím můžeme říct, že pokud si pořídíte celodenní vstup za 550,- za osobu, rozhodně nebudete litovat ani jediné koruny. Ti, kteří vlastní kartičku DM a sbírají body můžou za 300 b. získat poukázku na vstup 1+1 zdarma, což si myslím že se vyplatí :) A pokud chcete takový malý tip, rozhodně se tam vydejte s přítelem. Na využití tzv. ,,Amorových komnat" budete koukat :P

To byl takový malý OT o tom jak se máme, a teď zpátky ke kosmetice :) Chci vám představit mé květnové oblíbence, které vám určitě můžu doporučit, takže se po nich v obchodech neváhejte mrknout :)


Začnu nejprve Lushem. Víte, projít kolem jejich obchůdku v Palladiu znamená opravdu veliké pokušení nejít dovnitř a nekoupit si alespoň něco ,,malého". Já jsem tentokrát vsadila na kladné internetové recenze a pořídila si Mask of magnaminty. A verdikt? Miluju jí! Tak úžasnou masku jsem ještě na pleti neměla. Hrozně hezky voní po mátě (voní teda asi jak komu, Nastík tvrdí že jí smrdí :D), pleť krásně vyčistí a matuje ji bez pocitu vysušení. Balení je obří a přijde mi, že i když používám masku 2x týdně, nelze ji do expiračky celou spotřebovat :D
Další věc co má čestné místo v mé koupelně jsou tabletky na zuby Chou chou... I love you. Názory na tabletky na zuby jsou různé, někdo je považuje za naprostou zbytečnost a někdo je jimi nadšen. Já patřím k té druhé skupině, navíc vždycky vypotřebuju kvanta zubní pasty a vždycky si čistím zuby hrozně dlouho, což prý vede k jejich vysoké citlivosti a to není zrovna příjemné. Tyhle tabletky mají několik plus. Tak zaprvé, jsou chuťově příjemné. Žádný chemický mentol, ale příjemně sladké, mají chutnat po růžích, ale mně připomínají dětskou zubní pastu :) Zadruhé, jsou ideální na cestování. Už žádný strach z rozpatlané pasty v kufru. A v neposlední řadě sem musím umístit pocit po vyčištění zubů. Znáte to ráno, když zubní pasta + pomerančový džus = epic fail? Tak tohle se s tabletkami prostě nekoná :) Měla jsem předtím i tabletky Sparkle a pokud vám nevadí pepř, mohu je také doporučit:)
Přejdeme k drogerii. Z DMkovské Baley mě zaujal Tělový sprej máta&zelený čaj. Myslím si že bude úžasným pomocníkem v parných vedrech, stačí ho dát na chvilku do ledničky a pak se pošplíchat. Osvěžující ochlazení a krásná vůně. Podle mě za vyzkoušení rozhodně stojí :)
Dále tu mám balzámek Fresh grapefruit. Jak jste si mohli v poslední době všimnout, baleácké balzámky mě v poslední době hodně baví, a to svými báječnými vůněmi. I když normálně grapefruity nesnáším, tenhle balzám voní tak krásně, jemně a citrusově, že jsem ho prostě musela mít. Rty krásně ovoní, sice je zas až tolik nepromastí, ale těm co netrpí na popraskané rty a jiné problémy s pusou stačit bude :))
Mým nepostradatelným pomocníkem se stal Loop file, pilník od Essence. Svým prazvláštním tvarem vždy nehet přesně vypiluje, takže se vám už nestane že by měl každý váš nehet jiný tvar :)))
To nejlepší na konec, jak se říká, a tak už jsem i já ukořistila laky od Flormaru. Musim říct, že jsem na ně narazila na netu už dříve, ale stále jsem nemohla přijít na to, kde je sehnat, než nám jedna milá slečna nechala v komentářích odkaz na seznam s prodejními kiosky :)) A jelikož mám nejblíž ten v My národní, neváhala jsem se tam vydat. A na místě mi spadla brada až na zem. Takových odstínů! Stála jsem tam dobrých 15 minut a nevěděla jaký si vybrat dřív. Nakonec jsem odešla s odstíny 377, což je taková výrazná korálová, spíš do růžova (záleží na světle), ne přímo neonová ale na nehtech určitě svítit bude :)) A číslem 246, což je taková příjemná nude barvička, a tak mám konečně naději že jsem narazila na nude lak, co nebude šmouhatět.

Uff, to byl zase vyčerpávající článek :)) snad vás neunudil a dala jsem vám fajn typy na nakupování, pokud byste měly vy nějaké, tak se neváhejte ozvat do komentářů :) Zatím se mějte krásně a ahoj,

S láskou,
Terezka<3

4 komentáře:

  1. Ten sprej mě docela zaujal, musí krásně vonět:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já vždycky nad tou maskou uvažuju a nakonec odolám...ale taky na ni dojde řada, momentálně ujíždím na mint julips a vzorku čistícího mýdla coalaface(asi jsem zkomolila název, nu což):-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Coalface mám také v plánu zkusit, až dodělám AOBS tak je tohle čistítko další v pořadí :))

      Vymazat