čtvrtek 11. října 2012

Jsem zpátky! A v modrém!

Ahoj všichni :)

Možná jste si všimli (a možná taky ne), že jsem tu já, Terezka, nebyla dlooouhé měsíce. No co naplat, už jsem zpět a v plné síle a můžu se s chutí vrhnout na psaní :)

Dneska bych vám chtěla představit naprosto božský lak z nové (tedy inovované) řady od Essence, dobře známé Color&Go. Má tak úžasně modrou barvu, že se na něj nemůžu vynadívat :)


Jedná se o odstín 125 - Absolutely blue. Nevím jestli existuje něco jako označení ,,neonová" u modré barvy, ale jestli ano, tak je tohle přesně ono. Úplně září :) Vzhledem k nadcházejícímu podzimu si nejsem úplně jistá, jestli je to i váš šálek kávy, ale já osobně ty tmavé barvy tohohle období nemám vůbec ráda. S odcházejícím létem mi totiž úplně krvácí srdce, tak si ho připomínám alespoň takhle. Barvičky hned zlepší den, no ne? :)



Jinak takové ty ,,technické parametry" tohohle laku :D - Slyšela jsem na tyhle nové Essence lahvičky skoro jen samé protesty. Já jsem s nimi tedy spokojená naopak hodně, větší množství je samozřejmě plus (i když je za deset korun navíc :). No a štěteček? Ten byl většinou právě kamenem úrazu. Spousta bloggerek si stěžovala na jeho špatné zastřižení. To se mi naštěstí nestalo, asi jsem narazila na dobrou várku :) Jeho zakulacení na konci mi nesmírně vyhovuje, jelikož jsem vždycky měla problém si rovnoměrně nanést lak dole  u lůžek, s tímhle to jde jedna báseň. Výdrž klasicky 2-3 dny.

Co vy? Máte nějakého nového lakovacího favorita? :) Budu ráda když se podělíte...

P.S.: Měly byste zájem o recenzi kosmetiky od firmy FM Group? Dostala jsem se k ní úplnou náhodou, je to něco na způsob Oriflame nebo Avonu, jen má stálou nabídku. Tak kdybyste chtěly... :)


No, a to už bude zatím asi vše, mějte se a smějte se :) Zatím ahoj,

S láskou
Terezka<3

2 komentáře:

  1. moc hezkej modrej lak :) máte hezký blog, proto jsme vaší novou čtenářkou :) ráda bych Vás pozvala ke mě na blog, kde probíhá giveaway.. budu moc ráda když taky budete mími čtenářkami :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. krásna modrá :) dúfam,že u nás v drogérií tiež na takýto narazím lebo sa mi zdá,že som ho tam nevidela :/

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat